Donate the trip

You can donate the trip. Account: Anu Hark, EE862200221067441148

reede, 2. detsember 2016

Siesta-fiesta-Mañana-siesta-fiesta-mañana.....


29.07  Campomaggiore-Craco-Matera

Mäed ja mets mõnikümmend km, caciocavallo juust (üks müüja oli nii armas et müüs ka 1 viilu kaupa) Accettura külas.

Mountains, forest etc, caciocavallo cheese....
varajane hommik mägedes. Early morning in mountains


...Edasi.... maastikupildi muutumine üha kollasemaks. Ja jõudsingi sinna erodeeritud küngaste juurde. Tühi liivakas-savikas maa, palav ilm.
Cracos vaatasin, et mahajäetud linna külastamine on liiga kulukas (12 eurikut kui õigesti mäletan) ning otsustasin ronijapileti kasuks.... ehk siis üle müüri ning ürita käituda nagu turist.

With every mile its getting more yellow. Visiting Craco was way too expensive (12 eur i guess), so instead of tourist way I used the climber way. 
Craco, enne maavärinat 1980. aastal oli seal täitsa arvestatav vanalinn. Ghost town Craco (earthquake in 1980 destroyed the town)

pilt suli vaatenurgast. Turisti vaatenurgast jäid pildid tegemata. After climbing some walls

Põgenen. Escaping
Aitab küll! Materasse! Kõigest hoolimata ei õnnestu mul vältida kiirteed Basentana, aga 10 km pole nii hull. Bensukas pead jahutades saan aru, et olen seal varemgi olnud ning mõned kliendidki olid samad kes 2 aastat tagasi.... nad tundsid mu ära (eelmisel korral ma hääletasin, nüüd olin rattaga - areng on toimunud :D). Kuradi rasked olid viimased 30 km. Cavolo ja carrote tõesti no!
Paar tundi ootamist.... ja veel paar enne kui sõbrannad kohale jõudsid. Njah, neil oli õnnestunud auto ära lõhkuda.... mingi imelik filter tilbendas parema esiratta juurest välja.... sõprade sõbrad siis diagnoosisid mis see võiks olla - parim variant oli ÕIETOLMUFILTER 😜. Väike tiir linna peal ja magama - järgmine päev ju täis puhkepäeva nautimist, järelikult ei tohi liialt ära väsitada.'

OK, enough! Now to Matera, finally. Unfortunately it wasn't possible to avoid highway.... needed to ride 10 on Basentana and I realized that not only Estonia is small, but also Italia..... In petrol station I met some customers who I had met also 2 years ago, on the other side of the road.
In Matera - food, party, friends etc. My friends had broken their car (more precisely it was the FILTER OF POLLEN what was broken :D.... at least local "specialists" in bar thought so).

30.07 Matera-Matera-Matera.... I sassi
Suht terve päeva lebotasime ja sõime lihtsalt maha, sest väljas oli Itaallaste jaoks liiga palav :D. Õhtal kogusime Rosaria sõpradest kamba kokku ja läksime koobaste poole matkama

Sieasta all day long. In evening we gathered together with friends and their friends for a liitle hike to caves.
juba pimedaks kiskus, kuid ilmselt olin ühe koopa suudmes

"Matka"sellid. Our "hiking" group :D
Oi-oi, nüüd oli peaaegu käes aeg alustada pidu. Kodust läbi, väike kehakinnitus ning linna. Tegime algust ka veiniga, mida kogu tee Scillast Materani ehk umbes 600-700 km olin kotis kandnud..... Siia-sinna-läbi linna ning oligi kell hommik ning meie pead mitte liiga selged..... tegelikult olime isegi liiga udused.

....then party. Time to open the wine that I transported with me already 500 miles (from Scilla). Yep, the night was long and after crossing town many times we were not so clear anymore.

Kui õhtu oli veel noor. The beginning of the night. pre-festa.... fortunatamente non ho una foto dal dopo-festa :D

 ...kell 5 saime siiski magama
....we finished at 5 am..... so it means that I had even 3-4 hours for sleeping. :D

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar