Donate the trip

You can donate the trip. Account: Anu Hark, EE862200221067441148

teisipäev, 24. jaanuar 2017

Laulupidu Bolognas ja Perugia


21.01. Brescia
Tiirutasime terve päeva Brescia ümber mägedes ning linnas endas ringi.

All day hanging around in mountains, visiting secret places and the city.


Davide and Federico

Õhtul kella seitsmest üheni oli apperitivi :D

And appeeritivi from 7 pm to 1 am

Anarhistide urka vetsuuks.


22.01. (pühapäev, mis tähendab tavaliselt, et kõik on suletud ning väiksemad linnad õhtuti tühjad) Brescia-Bologna-Perugia
Plaan: Kõndida mägedes, leida kena ööbimiskoht tühjuses, hea vaatega päikesetõusule. Kirjutada referaati.
Tegelikkus: sattusin hääletades muusikasõprade auto peale ning läksin Bolognasse ühe baari juurde laulma :D. Mõned mängisid kitarri, teised üritasid sõnu meelde tuletada jne. Ehk siis pidu keskpäeval. Bolognast välja jalutamine võttis aega ning umbes päikeseloojangu ajal sain auto peale. 


 Andrea ja Barbara viisid Cesenasse ning sealt sain kahe autoga Perugiasse. Mul õnnestus vist linna parim veinibaar üles leida.... Seal küll Perugialasi eriti polnud, kuid selle eest saarlasi (sardi, siciliani). Tahtsin seal hakata kirjutama, kuid teised ei lasnud mul seal üksinduses mõtteid mõlgutada.

For the night I got to Perugia, went to Winery and thought to start writing..... but others didnt let me sit there alone :D. So, i joined a group of Sardinians, Sicilians and even Umbrians (Perugia is in Umbria) :D



23.01 Perugia-....

Tiirutasin lihtsalt mööda Perugiat ringi, astusin läbi ülikooli geoloogia osakonnas, mis oli väga vaikne ja inimtühi (eksamiperiood vist :D). Muide, ka Itaallastele maitsevad Teekonna kommid (vähemalt kohvikupidajaile, kellele mul oli au neid pakkuda :D).

Just hanging around the city, visitng the facolty of geologia (which was quite abbandoned)

Winery Frittole - Good wine and funny people :D.

Panorama

I would like to climb those roofs

The architecture of Perugia.... a lot os orange stones :D

Temple of Saint Michele


Pärastlõunal kohtusin Axeliga Saksamaalt (eelmisel õhtul oli mulle ta number antud, sest arvati, et ta on sama hull kui mina). Juhtumisi oli ta ka Couchsurfer ning tegeles jalgrataste parandamisega, niisiis oli meil nii mõndagi ühist ja oli selge, et sellel õhtul ei saanud veel edasi liikuda. Axel ning veel hulk mõttekaaslasi elasid linnast veidi eemal niisiis sain ta jalgratta pakiraamil järske nõlvu pidi alla sõita :D. Oivaline koht ning inimesed.... Sain laenuks jalgratta, millega linna ja ronimissaali jõuda, sest loomulikult tuli üle kaeda millistes tingimustes ronivad Perugialased. Treener Fabio võttis mind külalislahkelt vastu – sain 4 tundi nautida vastikuid radu, mida tunnen oma lihastes endiselt :D. Meid oli tegelikult trennis ainult 3..... haruldane nähe.

 At afternoon I met Axel from Germany who hosted me in his nice place a bit out of the city. We seemed to have la lot in common, so I was happy to stay there..... And it meant that I had the possibility to visit climbing hall. 4 hours of climbing with Fabio, Laura and Enrico.


24.01. Perugia-Potenza?
Maantee oli lähedal, ilm soe – mis ma veel oskan tahta. 

The road to Roma was nearby, the weather good.... what else can I want
Poola rekkajuht transportis mu Rooma lähedale tanklasse, ning seal ma nüüd olen, lootuses, et jõuan ikka Napolist edasi.

A Polish truckdriver picked me up and took near Rome. And right now i'm sitting there, writing this text and waiting for a next victim ;D.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar